Drustvo Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev mailing list archives

[email protected]

Avatar

Press kartice

by
Agencija PALLADIO, d.o.o, Iztok Bončina
- 01/14/2021 10:23:08

Živijo še enkrat.

Nekaj vprašanj sem prejel glede društvene press kartice, pa odgovarjam vsem hkrati. Pričeli smo jih izdajati leta 2007, da bi članom, ki se bolj aktivno ukvarjajo s fotoreportažo nekoliko olajšali delo. Da bi npr. na raznih prireditvah, razstavah, športnih dogodkih, protestih itd. imeli lažji dostop do dogajanja. Kartica ni namenjena vsakomur, le fotografom, ki fotografije tudi objavljajo v raznih medijih.

Zato imamo tudi določbo, da lahko kartico dobi fotograf/fotografinja, ki je objavil/objavila vsaj 30 fotografij v raznih časopisih, revijah, knjigah in drugih tiskanih medijih bolj resnega značaja (npr. lokalno glasilo OŠ Šebrelje o alkoholizmu med starši ne šteje). Tudi fotke s spletnih strani ne veljajo. Za pridobitev kartice objavljene fotke poskenirajte (da se vidi kje so bile objavljene) in jih pošljite na moj mail. Kartica velja 10 let, potem se podaljša.

Trenutno nekaj ne štima med mojo arnesovo povezavo in društveno listo, zato vam ta obvestila pošiljam preko gmaila. Vendar je moj mail še vedno [email protected] na katerega mi lahko pošljete osebno pošto.

Dobra volja je najbolja in to si zapišite za uho.

Vaš Kekec.

Follow-Ups