Drustvo Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev mailing list archives

[email protected]

Avatar

Koledar 2021 s popotnimi motivi

by
WanderGraphy, Nejc Draganjec s. p., Nejc Draganjec
- 01/07/2021 14:54:05

Novoletna akcija koledarja s popotnimi motivi. Naj bo vaš navdih in okno v trenutno zaprti svet.
 

Novoletna akcija koledarjev 2021

Naj bodo popotno-fotografski motivi vaš navdih in okno v trenutno zaprti svet.


Leto, ki se izteka, je bilo polno izzivov in nepričakovanih priložnosti.

Ljubitelji fotografije smo lahko 2020 ponovno spoznavali neprecenljive vrednosti naše umetnosti, ki je pogosto spregledana in vzeta kot samoumevna. Do dne, ko so fotografije vse, kar nam je še ostalo.

Ljubitelji potovanj pa smo dobili priložnost, da končno obkljukamo sončno stran Alp na našem seznamu popotnih raziskovanj. Nekaj, kar smo si leta želeli, ampak nam je morda zaradi širine sveta na koncu vedno zmanjkalo časa.

Moja želja je vedno bila prinesti najlepše popotne trenutke, razglede in zgodbe ter nad lepotami sveta morda navdušiti še koga.

To se mi zdi po letu, ko so bila potovanja dodatno otežena, še posebej pomembno! Prepričan sem, da bo koledar s popotnimi motivi popestril še tako belo steno in siv dan.

Upam, da bo v teh zaprtih časih tudi vaš vir navdiha za nove plane ali pa vsaj začasno okno v svet.


Svetloba razkrije
in sence definirajo!


Z lepimi pozdravi


WanderGraphy, Nejc Draganjec s. p.

               

do 10. januarja 2021


3 za 2 = 3 koledarji za ceno 2

5 za 3 = 5 koledarjev za ceno 3


Velja do 10. 1. 2021 ali do razprodaje zalog.
Izkoristite novoletno akcijo

Mesec januar krasi na koledarju 2021 andski kondor.

Januar

Prvi mesec novega leta, v katerem si vsi želimo visoko poleteti. Zato ga na koledarju predstavlja večkrat mednarodno nagrajena fotografija mladega andskega kondorja, ki je zajadral 5.000 metrov nad morjem.

Mesec februar predstavlja na koledarju 2021 kurent iz fašenka.

Februar

Kurent, korant, hudič, medved ali maškara? V vsakem kraju imajo malo drugačne običaje, ki pa vedno služijo svojemu namenu - pregnati zimo. Za to bo poskrbela fotografija veselega koranta, ki na koledarju zvoni meseca februarja.

Mesec marec in prihajajočo pomlad oznanja na koledarju 2021 cvetoča Velika planina.

Marec

Pomlad! Letni čas, ki nam podari pisana polja cvetlic z ozadjem še vedno belih vrhov. Z rednimi pogledi na cvetočo Veliko planino, ki bo na koledarju krasila stene v mesecu marcu, bo zagotovo lažje dočakati vikend izlete v naravo.

- 10 %

POPUST

ZA PREJEMNIKE EMAILA

Izkoristite popust

Prejemniki WanderGraphy e-novičk imate 10 % popusta na preostala naročila koledarja.


Neodvisno od količine,tudi za 1 kos.


Popust se obračuna avtomatsko s klikom na katero koli povezavo v e-sporočilu in se ne sešteva s preostalimi akcijami.

Mesec april je na koledarju 2021 okrašen z dramatično Islandijo.

April

Muhasti april je pravi mesec za test pregovora, ki pravi, da slabega vremena ni - lahko smo le slabo pripravljeni nanj. Dobro pripravljene pa pogosto nagradi z dramatičnimi razgledi, ki bo tudi na koledarju jemal sapo v aprilu.

Mesec maj krasi na koledarju Machu Picchu

Maj

Kdo pravi, da se ne splača čakati na maj? Na koledarju 2021 ga bo zastopala unikatna fotografija skrivnostnega Machu Picchu. Pogled nanj bo tešil popotne želje in prinašal ideje za prihajajoče poletne mesece dopustov.

Mesec junij krasi na koeldarju plaža s Karibov.

Junij

Junij nas nagradi z več sončnimi dnevi in vsaj zadnjih nekaj let tudi s prav poletnimi temperaturami. Kdo bi si želel pobegniti na privatno karibsko plažo? Roza barve je in morje turkizno - njen utrinek pa krasi tudi koledar.

Odkrijte več o oblikovanju koledarja.

Dizajn, ki služi svojemu namenu!

Odkrijte več..

Julija se na koledarju potopimo v Bahame.

Julij

Vsi na morje, hribe in po nove izkušnje. Tiste, ki svoj dopust raje prihranimo za druge mesece, pa bo zagotovo tolažil pogled na koledar in največji podmorski kip na svetu. Nekdo mora nositi težo na svojih plečih ...

Avgusta s koledarjem odrinemo na afriški safari.

Avgust

Vroče in sončno. Tako kot kralju savane tudi paše. Na koledarju bo vsem zagrizenim delal družbo avgusta. Morda bodo mesta in pisarne res bolj prazne - urbana savana - vendar takrat tudi naredimo največ, kajne?!

Koledar 2021 nas septembra popelje na Velikonočni otok.

September

Če ne prej, je september zagotovo čas, da se vrnemo v domače zalive. Na koledarju 2021 bo mesec september krasil čudovit razgled na enega izmed najbolj skrivnostnih in oddaljenih krajev na svetu - Velikonočni otok.


  

naročila 30 € ali več:

Brezplačna poštnina

  

naročila do 17. ure:

Pošiljanje isti dan

 

Oktober bo na koledarju okrašen s Himeji gradom na Japonskem.

Oktober

Spomladi cvetijo travniki in jase, jeseni pa celi gozdovi. Skozi ves mesec oktober lahko spremljamo spreminjanje barv in pripravljanje narave na prihajajoči zimski počitek. Na koledarju ga predstavi najlepši japonski grad - Himeji.

Novembra skočimo s koledarjem na Islandijo.

November

Mrakoben in turobnen ali skrivnosten in sanjav? S koledarjem 2021 bo november verjetno slednje. Vsaj v prostoru, kjer bo koledar krasil steno s fotografijo meglene, a pisane notranjosti Islandije.

Pravljične benetke za december na koledarju 2021.

December

Vam je v 2021 uspelo nemogoče? Koledar je zagotovo pomagal pri doseganju ciljev. V mesecu dolgih noči in svetlih luči je še posebno aktualen decembrski kompozit. Žal smo pristno nočno nebo zamenjali za ulično razsvetljavo.

To sporočilo ste prejeli, ker je vaš e-naslov v naši bazi e-naslovov. Na bazo ste se uvrstili z naročilom na e-novice, ob nakupu ali med obiskom dogodka v organizaciji podjetja WanderGraphy s.p. ali z objavo v javni bazi podatkov podjetij. Če v nobenem primeru ne želite prejemati nadaljnih sporočil, lahko to sporočite s klikom na Kontakt.   WanderGraphy, 2020. Vse pravice pridržane