Drustvo Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev mailing list archives

[email protected]

Avatar

Online srečanje DPFF - sreda 23.12.

by
Iztok Bončina
- 12/17/2020 10:44:35

Pozdrav vsem.

Še zadnjič v letošnjem letu vas vabim na online srečanje članov, pa tudi simpatizerjev, ljubiteljev in oboževalcev našega DPFF. Da se vidimo, kako rečemo, ohranjamo stik in se morda tudi kaj naučimo. Pred kamerami in mikrofoni se dobimo v sredo, 23. decembra, ob 19.00.

Tokrat bom jaz pripravil dve virtualni, računalniški predstavitvi. Prva, daljša, bo o zanimivem dodatku za Photoshop ali Lightroom po imenu Nik Collection. Da boste videli, kako se lahko na kreativni način obdela fotografije in kakšen je rezultat. Podobno predavanje sem že imel pred leti, vendar se mi zdi, da bo online predstavitev tudi tokrat kar koristna. Druga, krajša predstavitev bo morda bolj za zabavo, kot zares. Predstavil vam bom kinografijo, zanimiv način, kako z računalniškimi programi animirate svoje fotografije, da postanejo »gibljive«.      

Povezavo na srečanje bom poslal v torek ali sredo. Vljudno vabljeni.

Iztok

Aja, še to. Če ne marate izolacije, če ste prepričani, da ne deluje in da je popolnoma nepotrebna, vas zelo lepo naprošam - ne prijemajte golih bakrenih žic, ki so pod električno napetostjo!  


Reference