Drustvo Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev mailing list archives

[email protected]

Avatar

Občni zbor

by
Iztok Bončina
- 12/01/2020 17:36:55

Živjo vsem.

Nekaj novic glede delovanja DPFF in naše antivirusne obrambe. V decembru imamo tradicionalno naš redni občni zbor, ki pa bo žal letos prestavljen na boljše čase, verjetno že na januar, če bodo ukrepi glede druženja ukinjeni. Morda bo v Origanu, morda v Sputniku, bomo videli … Tako je tudi naša projekcija Best of prestavljena. Glede na kruto dejstvo, da smo letos bolj ali manj ostajali doma, bo ta projekcija tokrat izjemoma Best of 21. century, torej bo dovoljena tudi uporaba fotk (zgodb) iz prejšnjih let. Začnite jih kar pripravljati, ko bo čas za pošiljanje, bom javil. Kdor pa je kaj zanimivega fotkal v 2020 je seveda dobrodošel tudi s to nesrečno letnico.

Na žalost se tudi razstave na MORS, Krki in Turistici zamikajo v boljše čase, na prihodnje leto. Ampak se ne damo in jih bomo prej ali slej speljali. Kmalu v januarju bom dal tiskati tudi nove press kartice, ki letos pretečejo, zato mi prosim tisti, ki jih želite podaljšati, to sporočite na moj mail. Cena bo par evrov, nova veljavnost pa do 2030. Če želite zamenjati sliko (ker ste se morda postarali, postali sivi, grdi, zamenjali spol …) pošljite tudi novo malo sličico (velikosti za potni list). Press kartico lahko dobi tudi kdo na novo, vendar še vedno veljajo društvena pravila, da morate imeti vsaj 30 fotografij objavljenih v tiskanih medijih (revijah, časopisih). Te fotke skenirate in mi jih pošljete po mailu.

Stik bomo še naprej ohranjali online. V decembru predvidevam vsaj dve virtualni društveni srečanji (vabilo na prvo že v parih dneh), naprej bomo pa videli.

Ostanite na toplem, masirajte si preležanine in zogibajte se tiste male, nevarne zalege (pa kake večje tudi …)

IztokB


Follow-Ups