Drustvo Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev mailing list archives

[email protected]

Avatar

Velikonočni otok, Čile in Bolivija | Spletni fotopis - 20. 11. 2020

by
WanderGraphy, Nejc Draganjec s. p., Nejc Draganjec
- 11/19/2020 14:50:29

Podali se bomo na raziskovanje enega izmed najbolj skrivnostnih kotičkov sveta – Velikonočni otok. Na poti do tja, pa se ustavimo še v Boliviji in celinskem Čilu.
 
 
  Logotip WanderGraphy s.p.    Odkrij svet, piksel za pikslom!

Prenos v živo!

Ker se v knjižnici Cirila Kosmača Tolmin žal ne moremo srečati osebno, je odhod na Velikonočni otok, Čile in Bolivijo prestavljen na terminal "internet".

Podali se bomo na raziskovanje enega izmed najskrivnostnejših kotičkov sveta – Velikonočni otok. Na poti do tja pa se ustavimo še v Boliviji in celinskem Čilu.

20
NOV

1 9 . 0 0

Zahod na Velikonocnem otoku

Fotopis Velikonočni otok

Na fotopisu - potopisu s posebnim poudarkom na fotografiji - si bomo pogledali znane ikonične destinacije, pa tudi veliko skritih biserov, idealnih za popotnike in fotografe, ki si želijo nekaj drugačnega.

Kmalu se vidimo, do takrat pa veliko dobre luči!

Podpis


WanderGraphy, Nejc Draganjec s. p.

To sporočilo ste prejeli, ker je vaš e-naslov v naši bazi e-naslovov. Na bazo ste se uvrstili z naročilom na e-novice, ob nakupu ali med obiskom dogodka v organizaciji podjetja WanderGraphy s.p. ali z objavo v javni bazi podatkov podjetij. Če v nobenem primeru ne želite prejemati nadaljnih sporočil, lahko to sporočite s klikom na Kontakt in/ali Odjava.   WanderGraphy, 2020. Vse pravice pridržane
 

Follow-Ups