Explore the World, pixel by pixel.

Delo popotnega fotografa in lov na izbruh vulkana

Registrations are closed

Webcast DPFF

Prvo video srečanje Društva Popotnih Fotografov in Fotoreporterjev bo v ponedeljek, 20. aprila ob 20:00.

Predavateljski del srečanja bom tokrat prevzel jaz. Na primeru fotografske odprave po Japonski bom predstavil, kako poteka moje delo popotnega fotografa. Kako raziskujem in načrtuje motive v naprej ter kako potem projekt izpeljem na lokaciji. Veliko bo govora o specifiki in pravilih fotografije na Japonskem, pa tudi praktičnih nasvetov za najbolj ikonične motive, ki si jih bomo pogledali skozi slideshow. Posebna pozornost bo na fotografskem lovu izbruha vulkana Sakurajima.

WanderGraphy • A picture with a caption

Potopis/Fotopis Japonska

Japonska je fotografsko še posebno zanimiva destinacija. Je edinstvena in čudovita združitev narave in ljudi, futurizma in tradicije ter zabave in spokojnosti. S to svojo pestrostjo je Japonska raj za vsakega fotografa. Japonsko sem raziskal po dolgem in počez in ostaja ena izmed mojih najljubših popotno-fotografskih destinacij.

Razkril bom, kdaj in kje so najboljše lokacije za ogled cvetenja japonskih češenj, kako je spati v kapsula-hotelih, veliko o skritih zakladih Okinawe, kje so najboljše možnosti za uspešen foto-lov na izbruh vulkana in trike, kako v sicer izredno turistično obleganih japonskih znamenitostih uživati tudi povsem sam.

Več o Fotopisu si lahko preberete s klikom na gumbek desno.

Fotopis je potopis s posebnim poudarkom na fotografiji.

when
Monday
April 20, 2020
8:00 PM 9:30 PM Europe/Ljubljana
where

Piksel d.o.o.

Hafnerjevo naselje 66
Škofja Loka 4220
Slovenia
Get the direction
who

Piksel d.o.o.

SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.